If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колата не се вдига ти слагаш 17 ки джанти но съответно с по ниски гуми така че външният диаметър по гумата не се променя , просто печелиш по добра визия
мисля да сложа 55 височина и се чудя дали ще опира ако стават и не опират мисля че ще се вдигне колата 3-4см от разликата на цолажа
мене толкова ми стига
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
мисля да сложа 55 височина и се чудя дали ще опира ако стават и не опират мисля че ще се вдигне колата 3-4см от разликата на цолажа
мене толкова ми стига
Аз съм със 17ки на 45 и е перфектно и с 5 човека неопира с по-високи гуми със сигурност ще имаш проблеми и максималната ширина на гумата трябва да ти е 225 аз ги смених с 235 и сега с повече хора ми опира отстани в ръба на калника
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Аз съм със 17ки на 45 и е перфектно и с 5 човека неопира с по-високи гуми със сигурност ще имаш проблеми и максималната ширина на гумата трябва да ти е 225 аз ги смених с 235 и сега с повече хора ми опира отстани в ръба на калника
благодаря за ценната информация
някой да кара с 225/55или50/17 с спортното окачване?
да сподели мнението си моля
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
С тоя просвет нещо не ми е ясна работата.Аз карам колата от подписа,брат ми има същата,мой приятел кара 156 1.9SW и като ги спрем и трите една до друга са различно високи,като моята е най-висока а най-ниска е SW.И трите са джанти 15-ки(през зимата) с еднакъв размер зимни гуми.
Comment